697 400 26 62 – 210 20 20 222 – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

697 400 26 62 – 210 20 20 222 – Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια Απολυμάνσεις

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η δική σας εταιρεία αποχετεύσεων. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη πλέον εμπειρία, 30 περίπου ετών. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε ζήτημα και αν έχετε με την αποχέτευση σας.

Ειδικευόμαστε στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μπορείτε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

Οι βουλωμένοι σωλήνες αποχέτευσης είναι σοβαρό πρόβλημα που χρειάζεται άμεση προσοχή από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό. Η αποφρακτική εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου στη Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιεί μια ποικιλία εξειδικευμένου εξοπλισμού για να καθαρίζει γρήγορα και με ασφάλεια ότι εμποδίζει τους σωλήνες της αποχέτευσης.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα είναι μία από τις πιο πολύτιμες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στους τεχνικούς της Αποφράξεις Αντωνίου να αποκτήσουν άμεση εικόνα για το τι προκαλεί το πρόβλημα, βοηθώντας να διασφαλιστεί ότι χρησιμοποιούνται οι σωστές μέθοδοι για τον καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με την κύρια αποχέτευσή τους. Όταν συμβεί αυτό, η επιθεώρηση της κάμερας αποχέτευσης χρησιμοποιείται ως βασικό διαγνωστικό εργαλείο.

Οι κάμερες διάγνωσης χρησιμοποιούν οπτικές ίνες και είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται εύκολα στους σωλήνες αποχέτευσης. Η κάμερα στέλνει μια εικόνα βίντεο σε μια οθόνη, η οποία επιτρέπει στους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ να δουν πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που εντοπίζονται με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα περιλαμβάνουν:

 • Σπασμένους σωλήνες. Περιστασιακά, η ανάπτυξη των ριζών των δέντρων ή η φθορά με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη γραμμή αποχέτευσης. Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα χρησιμοποιείται συχνά για να δούμε τη θέση της βλάβης και τη σοβαρότητα του προβλήματος.
 • Ανάπτυξη ρίζας δέντρου. Οι ρίζες των μεγάλων δένδρων συχνά φτάνουν προς την κύρια γραμμή αποχέτευσης, η οποία τους προσελκύει με θρεπτικά συστατικά και υγρασία. Θα αρχίσουν να αναπτύσσονται γύρω και επάνω στους σωλήνες, προκαλώντας συχνά ρήγματα.

Οι ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης επιτρέπουν στους τεχνικούς της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια να εντοπίζουν τη θέση και το μέγεθος των ριζών του δέντρου στην γραμμή αποχέτευσης, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές τεχνικές για την ασφαλή αφαίρεση τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Μετά την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα, που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό της φύσης και της θέσης του προβλήματος, οι τεχνικοί θα προχωρήσουν στον καθαρισμό των φρεατίων και των υδρορροών με τη μέθοδο υδροβολής με υψηλή πίεση νερού.

Οι πίδακες νερού υψηλής πίεσης χρησιμοποιούνται συστηματικά για να απομακρύνουν τις ρίζες δέντρων και άλλα συντρίμμια, ώστε να καθαριστεί ο αποχετευτικός αγωγός.

Τα μπλοκαρίσματα στην αποχέτευσή σας μπορούν να προκληθούν από λίπη, τρίχες, ρίζες δέντρων και φύλλα, πέτρες, διάφορα ξένα αντικείμενα, κ.α. Η ομάδα μας μπορεί να καθαρίσει βουλωμένες αποχετεύσεις χρησιμοποιώντας πολλές και διαφορετικές τεχνικές.

Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε την ειδική κάμερα υψηλής ανάλυσης που μας επιτρέπει να δούμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και που συνεχώς ανανεώνουμε.

Βασιστείτε σε εμάς και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας, καλέστε μας τώρα.

Αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62…. τώρα με ακόμη χαμηλότερες τιμές !!!

Αποκαθιστούμε τη ροή νερού στο αποχετευτικό σας σύστημα ( σιφώνια – φρεάτια – λεκάνες κλπ ) άμεσα απαλλάσσοντας σας οριστικά από αυτή την ταλαιπωρία.

Service 24 ώρες / όλο το χρόνο!!!

Υπηρεσίες Αποφράξεων Νέα Φιλαδέλφεια

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Υδροροής Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Φιλαδέλφεια –210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Φιλαδέλφεια – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Δυτικών Προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια και Δυτικά Προάστια

Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια θα διαγνώσουν επιδέξια οποιοδήποτε πρόβλημα στην αποχέτευσή σας και με τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτουμε θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να φτάσουμε στην λύση.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Νέα Φιλαδέλφεια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Διάγνωση με κάμερα Νέα Φιλαδέλφεια

Έχετε ένα πρόβλημα αποχέτευσης και δεν έχει ιδέα τι είναι ή πού να σκάψετε; Μια σχετικά χαμηλού κόστους επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να σας βοηθήσει.

Στα προηγούμενα χρόνια, τα σημεία εκσκαφής ήταν ένα θέμα εικασίας. Τώρα, με τις κάμερες επιθεώρησης της αποχέτευσης και τον εξοπλισμό εντοπισμού, είναι απλά θέμα να καλέσετε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Νέας Φιλαδέλφειας και να εντοπίσετε το πρόβλημα.

Ακολουθούν βασικά στοιχεία για τον προγραμματισμό μιας επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα:

Τι είναι η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Πρόκειται για μια διαδικασία όπου καλείτε σε εταιρεία υπηρεσιών αποχετευτικών εγκαταστάσεων με ειδικευμένο προσωπικό για να εκτελέσετε μια επιθεώρηση μέσω των σωληνώσεων της αποχέτευσης με τη βοήθεια μίας μικροσκοπικής, κάμερας διάγνωσης.

Το βίντεο μπορεί να ερευνήσει τις γραμμές της αποχέτευσης σας (τους σωλήνες που οδηγούν από τις μπανιέρες και τις βρύσες στην κύρια γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού) ή κάτω από την γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού (ο μεγαλύτερος σωλήνας που οδηγεί από το σπίτι στο δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης στο δρόμο).

Στο τέλος της γραμμής υπάρχει μια κάμερα που σας επιτρέπει να δείτε τη γραμμή σε κοντινή απόσταση και λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο.

Μπορεί να χρειαστεί μια επιθεώρηση βίντεο εάν σχεδιάζετε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας ή το μπάνιο. Λόγω των μεγάλων ποσοτήτων των αποβλήτων, ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε τη γραμμή αποχέτευσης για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες σας.

Τυπικά, όμως, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών καλούν για μια επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με κάμερα, μόνο εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως ένα μπλοκάρισμα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα χημικά, καθαριστικά υγρά απόφραξης.

Οι φτηνότερες επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να παράγουν εικόνες χαμηλότερης ποιότητας λόγω παλαιότερου εξοπλισμού. Αυτές οι προσφορές μπορεί επίσης να συνδέονται με παροχές ακριβότερων υπηρεσιών (δηλ. μπορεί να χρειαστεί να λάβετε μία ακριβή υπηρεσία αποχετευτικού δικτύου σε αντάλλαγμα με μια φτηνή ή δωρεάν επιθεώρηση με κάμερα).

Συντηρήσεις Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια βάση, εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μενού
Call Now Button