697 400 26 62 – 210 20 20 222 – Αποφράξεις Μοσχάτο Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 • Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης: 30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

697 400 26 62 – 210 20 20 222 – Αποφράξεις Μοσχάτο Απολυμάνσεις

Τα διάφορα θέματα στην αποχέτευσή σας συμβαίνουν απροσδόκητα, εκεί που δεν το περιμένετε, αλλά το πρόβλημα μπορεί να προϋπάρχει αρκετό καιρό. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν είναι πάντα απαραίτητο να προκληθούν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αν και επιδεινώνουν τα προβλήματα στην αποχέτευση.

Με μια γρήγορη ανταπόκριση μετά την κλήση σας, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει και όλα θα είναι φυσιολογικά όπως και πριν.

Επειδή κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας, είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί, όταν μια αποχέτευση είναι βουλωμένη, αλλά 9 στις 10 φορές μια δυσάρεστη οσμή θα είναι σίγουρα ένα μήνυμα ότι κάτι συμβαίνει.

Όταν το αποχετευτικό σας σύστημα υπολειτουργεί, δυστυχώς δεν θα επιλυθεί το πρόβλημα από μόνο του και αν το αφήσετε θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Αναλαμβάνουμε και αποφράσσουμε αποχετεύσεις παντού στο Μοσχάτο, όπως: Οικίες Νοσοκομεία Στρατόπεδα Εστιατόρια Σχολεία Καφετέριες Δημόσιες υπηρεσίες, κ.α.

Πηγαίνουμε σε εκατοντάδες αποφράξεις σε εβδομαδιαία βάση σε όλη την περιοχή του Μοσχάτου και γύρω από αυτή. Η εμπειρία και η πείρα μας σε συνάρτηση με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, δεν αφήνουν ποτέ ανολοκλήρωτη αποτελεσματικά μια εργασία.

Επιθεώρηση με κάμερα Μοσχάτο

Έτσι, εάν έχετε ποτέ ένα ζήτημα όπου δεν μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα, η έμπειρη ομάδα της αποφρακτικής εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου μπορεί να διενεργήσει έρευνα αποστράγγισης με κάμερα, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας αιχμής. Φτάνουμε στην πηγή του προβλήματος!

Η αδιάβροχη και εύκαμπτη κάμερα διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και καθορίζεται με απόλυτη σαφήνεια η θέση και το είδος του ζητήματος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν από το συνεργείο μας και μια εξωτερική μνήμη όπου είναι καταγεγραμμένη όλη η εργασία.

Αποφρακτικές υπηρεσίες στο Μοσχάτο:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Μοσχάτο –210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Νεροχύτη Μοσχάτο –210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Υδρορροής Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Καθαρισμός Φρεατίων Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μοσχάτο – 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Μοσχάτο.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Μοσχάτο.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Μοσχάτο.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Μοσχάτο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Μοσχάτο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Απόφραξη με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα Μοσχάτο

Πολλές φορές τα υπόγεια θα πλημμυρίσουν εξαιτίας μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης-του μεγάλου σωλήνα που οδηγεί από το σπίτι σας κάτω από την αυλή σας στο δημόσιο σύστημα αποχέτευσης.

Αν αυτός ο κύριος σωλήνας είναι πλήρως φραγμένος, τα απόβλητα δεν θα είναι σε θέση να ρέουν από το σπίτι σας, αφήνοντας το νερό και τα λύματα να δημιουργούν μπλοκαρίσματα στο υπόγειο σας.

Συνήθως, το βούλωμα δημιουργείται από προϊόντα προσωπικής υγιεινής ή από ρίζες από αναπτυσσόμενα ή ώριμα δέντρα που έχουν φτάσει στη γραμμή αποχέτευσης. Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι το πρώτο βήμα στην αποδέσμευση της αποχέτευσης και την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Πώς λειτουργεί το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα;

Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα χρησιμοποιεί μια περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής που είναι προσαρτημένη σε ένα άκαμπτο καλώδιο για να τρυπήσει απευθείας μέσα από το μπλοκάρισμα στην αποχέτευσή σας, βοηθώντας την να ξεβουλώσει.

Ένας από τους τεχνικούς μας θα σπρώξει το περιστροφικό μηχάνημα μέσω της κύριας γραμμής αποχέτευσης σας, συνήθως μέσα από ένα καθαρό έξω στο υπόγειο, μέχρι να γίνει μια τρύπα στο φράγμα όπου μπορεί να αποστραγγίσει το νερό.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους για να διασφαλίσουμε ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή, αλλά πρέπει να έχουμε λίγο νερό που ρέει μέσω του συστήματος, πριν να ξεκινήσουμε.

Οι τεχνικοί μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα, σε μικρότερη κλίμακα, για να καθαρίσουν τις μικρότερες αποχετεύσεις στο σπίτι ή στο γραφείο σας, όπως ένα βουλωμένο νεροχύτη κουζίνας ή μια τουαλέτα.

Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι μόνο το πρώτο βήμα όταν πλημμυρίζει το υπόγειό σας ή η αποχέτευση είναι φραγμένη. Μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση για ένα πλημμυρισμένο υπόγειο ή ένα βουλωμένο νεροχύτη, αλλά δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη ροή του νερού κατά 100%, γι ‘αυτό και αυτή η μέθοδος είναι προσωρινή λύση.

Δεν μπορεί να διορθώσει μια πλήρως βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης, αλλά είναι η κύρια επιλογή για την αποδέσμευση ενός πλήρως φραγμένου αποχετευτικού αγωγού και πλημμυρισμένου υπογείου – εκτός από το σκάψιμο ολόκληρου του σωλήνα.

Για πλημμυρισμένα υπόγεια και αποφράξεις αποχέτευσης, σκεφτείτε την εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Αντωνίου.

Εάν το υπόγειό σας είναι πλημμυρισμένο, οι αποχετεύσεις σας τρέχουν αργά ή θα θέλατε να έχετε μία τακτική, προληπτική συντήρηση στην κύρια γραμμή αποχέτευσης, καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου.

Με 30 χρόνια εμπειρίας, έχουμε την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το κάνουμε σωστά. Όχι μόνο διορθώνουμε το πρόβλημα σας, αλλά δίνουμε επίσης οδηγίες για το πώς θα διατηρήσουμε καθαρό το αποχετευτικό σας δίκτυο για πολύ καιρό.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές της Αττικής για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Μοσχατο και Νότια Προάστια

Γνωρίζουμε πόσο αγχωτική μπορεί να γίνει μια κατάσταση όταν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κάθε αποχετευτικό σας πρόβλημα έχει γίνει η προτεραιότητα μας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Χρησιμοποιούμε τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων υδροβολής υψηλής πίεσης, κάμερες υψηλής ευκρίνειας CCTV.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Μοσχάτο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 20 20 222‬ / 697 400 26 62

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Συντηρήσεις Αποφράξεις Μοσχάτο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Αντωνίου αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η Αποφράξεις Αντωνίου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Μοσχάτο, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις στο Μοσχάτο.

Μενού
Call Now Button