5 + 1 σημάδια ότι χρειάζεστε υδραυλικό

5 + 1 σημάδια ότι χρειάζεστε υδραυλικό

Παρόλο που τα μικρά προβλήματα μπορεί να κρύβουν ένα σοβαρότερο πρόβλημα στα υδραυλικά, υπάρχουν πολλά κοινά υδραυλικά προβλήματα που πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Παρακάτω υπάρχουν 5 + 1 σημάδια ότι χρειάζεστε υδραυλικό. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα επιδιορθώσετε μόνοι σας, αυτά τα κοινά υδραυλικά προβλήματα μπορούν να επιδιορθωθούν από έναν από τους έμπειρους υδραυλικούς των Αποφράξεων Αντωνίου, με αμεσότητα και επαγγελματισμό.

1. Διαρροή σωλήνα

Η διαρροή σωλήνα είναι κάτι παραπάνω από ενόχληση, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο σπίτι σας αν το αγνοήσετε για καιρό. Προκαλείται συχνότερα από ελαττωματικές αρθρώσεις στα υδραυλικά, αλλά μπορεί επίσης να προκληθούν από ρήξη σωλήνων. Παρόλο που το κλίμα της Ελλάδας είναι θερμό, το χειμώνα κάνει αρκετό κρύο για να παγώσουν οι σωλήνες, όταν βρίσκονται σε σοφίτες.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις δαπανηρές επισκευές για διαρροές σωλήνων είναι να επιλέξετε ένα από τα πακέτα συντήρησης για τα υδραυλικά σας, έτσι ώστε να μπορεί να εντοπιστεί γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα. Μπορείτε να αποτρέψετε τους κατεψυγμένους σωλήνες μονώνοντάς τους με υλικά για το σκοπό αυτό ή αφήνοντας τις βρύσες σε αργή ροή όλη τη νύχτα.

Μπορείτε να επιδιορθώσετε προσωρινά τις περισσότερες σωληνώσεις με ειδική ταινία ή σιλικόνη. Αυτό τουλάχιστον θα αποτρέψει περαιτέρω ζημιά ενώ περιμένετε έναν από τους υδραυλικούς μας από τις Αποφράξεις Αντωνίου για να επιδιορθώσουν τη διαρροή, συνήθως αντικαθιστώντας αυτό το τμήμα του σωλήνα και τα σχετικά εξαρτήματα. Εάν έχετε διαρροή σωλήνα, καλέστε μας 24ωρες το εικοσιτετράωρο και άμεσα πριν προκληθεί σοβαρή ζημιά στο σπίτι σας.

2. Χαλασμένος θερμοσίφωνας

Οι περισσότεροι θερμοσίφωνες διαρκούν μόνο περίπου δέκα χρόνια, οπότε αν αγοράσατε πρόσφατα ένα σπίτι, υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τον παλιό θερμοσίφωνα. Το πιο κοινό πρόβλημα του θερμοσίφωνα είναι ελαττωματικός ο διακόπτης, με τη δεύτερη πιο κοινή αιτία να είναι η σκουριά.

Όταν παρατηρήσετε ότι ο θερμοσίφωνας δεν λειτουργεί, ελέγξτε πρώτα το φως. Εάν σβήσετε τον θερμοσίφωνα  και συνεχίσει να ανάβει το φως, θα μπορούσε να υπάρξει ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να επιδιορθωθεί. Κατά γενικό κανόνα, θα πρέπει να αφήσετε τον έλεγχο και την επισκευή στους επαγγελματίες των Αποφράξεων Αντωνίου.

3. Χαμηλή πίεση νερού

Υπάρχει μια συγκεκριμένη ποσότητα ασβεστίου και μετάλλων στο νερό που περνά από τους σωλήνες και τα υδραυλικά σας. Με την πάροδο του χρόνου μπορεί να συσσωρευτεί και να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα στους σωλήνες και είναι πολύ συχνό σε παλαιότερα σπίτια. Όταν έχετε χαμηλή πίεση νερού, συνήθως προκαλείται από αυτή τη συσσώρευση που περιορίζει τη ροή του νερού μέσω των σωλήνων.

Εάν η πίεση του ντους σας φαίνεται χαμηλή, δοκιμάστε να καθαρίσετε την κεφαλή του ντους σας με ξύδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για οποιοδήποτε υδραυλικό εξάρτημα. Εάν αυτό δεν βελτιώνει την πίεση του νερού, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια εκτίμηση ώστε να δούμε εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση είναι η καλύτερη λύση.

4. Φραγμένη τουαλέτα

Κανένας δεν εκπλήσσεται που βλέπει μια φραγμένη τουαλέτα σε μια λίστα με τα πιο κοινά υδραυλικά προβλήματα. Τα περισσότερα σπίτια κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Οι υδραυλικοί των Αποφράξεων Αντωνίου  είναι πολύ εξοικειωμένοι με τις αποφράξεις και συνήθως μπορούν να επιλύσουν το ζήτημα μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε μια φραγμένη τουαλέτα βυθίζοντας την, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε ένα ειδικό εργαλείο ή μαγειρική σόδα με ξύδι. Εάν κάποια από αυτές τις μεθόδους δεν λειτουργήσει, επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις Αντωνίου.

5. Καζανάκι που τρέχει

Οι φραγμένες τουαλέτες μπορούν σχεδόν πάντα να επιλυθούν χωρίς ιδιαίτερο κόστος, αλλά ένα καζανάκι που τρέχει μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά από όλα τα υδραυλικά προβλήματα. Όσο περισσότερο τρέχει το καζανάκι, τόσο περισσότερο νερό σπαταλάτε και τόσο υψηλότεροι είναι οι λογαριασμοί νερού.

Το καζανάκι που τρέχει δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν την τουαλέτα και δεν ακούν το νερό που τρέχει από άλλα δωμάτια. Μόλις καταλάβετε ότι τρέχει το καζανάκι σας, μην το αγνοήσετε. Η φθηνότερη και πιο συνηθισμένη επισκευή είναι η αντικατάσταση της βαλβίδας πτερυγίου, την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αντικαταστήσουν μόνοι τους.

Εάν η αντικατάσταση της βαλβίδας πτερυγίων δεν επιλύσει το πρόβλημα, μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που προκαλεί το πρόβλημα. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από έναν από τους επαγγελματίες υδραυλικούς μας.

+1. Βρύσες που στάζουν

Τις περισσότερες φορές οι βρύσες που στάζουν προκαλούνται απλώς από μια χαλασμένη βρύση. Μια παλιά βρύση μπορεί να απαιτεί πολλές μικρές επισκευές πριν χρειαστεί να αντικατασταθεί, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια νέα βρύση.

Οι βρύσες που στάζουν είναι κάτι πολύ ενοχλητικό για ένα νοικοκυριό. Κάθε σταγόνα που πέφτει ανεβάζει τον λογαριασμό του νερού, οπότε μην το αγνοήσετε για πολύ. Παρόλο που η επισκευή μιας βρύσης που στάζει είναι πολύ απλή τις περισσότερες φορές, εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται άμεση λύση.

Διαβάστε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button