Βούλωσε ο νιπτήρας; Δώστε λύση

Ο νιπτήρας είναι ένα ευαίσθητο σημείο στο σπίτι αφού πολύ εύκολα μπορεί να φράξει και να σας βάλει σε μπελάδες. Σε περίπτωση που οι σωληνώσεις δεν μπορούν να απορροφήσουν το τρεχούμενο νερό της βρύσης τότε αυτό παραμένει στην επιφάνεια δημιουργώντας μια μικρή λίμνη νερού.

Είναι γνωστό πως τα στάσιμα νερά ευνοούν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών αλλά και την έκλυση δυσάρεστων οσμών. Ένας φραγμένος νιπτήρας είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που μπορεί να εμποδίσει την καθημερινότητά σας ενώ σε περίπτωση που δεν αντιληφθείτε αυτή την κατάσταση μπορεί να διογκωθεί και να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στο δίκτυο.

Αιτίες για να βουλώσει ο νιπτήρας

Η κύρια αιτία για έναν βουλωμένο νιπτήρα είναι κυρίως τα λίπη από τα σαπούνια που χρησιμοποιούμε τα οποία συσσωρεύονται και δημιουργούν μικρές μάζες στο εσωτερικό του σωλήνα. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις τρίχες από τα μαλλιά μας. Ο συνδυασμός από τα λίπη και τις τρίχες μπορεί να κάνει το πρόβλημα ακόμη εντονότερο. Για αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο χτένισμα και στην περιποίηση των μαλλιών μας ώστε οι τρίχες να μην καταλήγουν στην επιφάνεια του νιπτήρα.

Χημικά αποφρακτικά 

Πολλές φορές όταν μας συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στα χημικά καθαριστικά  που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. Είναι γεγονός πως η συχνή χρήση τέτοιων σκευασμάτων είναι αποτρεπτική γιατί μπορεί να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα βλάβη στο εσωτερικό των σωληνώσεων.

Σίγουρα,τα χημικά αποφρακτικά δεν είναι ότι καλύτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού εισπνέουμε τις έντονες μυρωδιές από τις αναθυμιάσεις που μπορούν να προκαλέσουν εξίσου σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό.

Προτιμήστε μια ειδική αποφρακτική εταιρεία

Η αποφρακτική εταιρεία στην Αθήνα Αντωνίου αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη μικρής ή μεγάλης έκτασης. Εάν καταλάβετε πως ο νεροχύτης σας έχει φράξει δεν έχετε παρά να καλέσετε τους ειδικούς. Η 30ετή εμπειρία της ομάδας μας στο χώρο των αποφράξεων, απολυμάνσεων και απεμομώσεων είναι η βασική εγγύηση της αποτελεσματικότητας της δουλειάς μας.

2 Σχόλια. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Call Now Button